19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

Tosyalı Holding sözünü tuttu

TOSYALI HOLDİNG, BAŞBAKAN’A VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı’nın, Tosçelik Osmaniye Yassı ve Yapısal Çelik Üretim Tesisleri’nin 6 Şubat 2010’daki açılış töreni sırasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a sözünü verdiği Sosyal Bilimler Lisesi’nin temeli atıldı.

Tosyalı Holding tarafından Fakıuşağı Eğitim Eğitim Kampüsü bölgesinde inşa edilecek Tosçelik Sosyal Bilimler Lisesi’nin temel atma törenine, Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah ve Osmaniye protokolünün de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşan Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, "Öncelikle Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Osmaniye Vali’miz Sayın Celalettin Cerrah’a bizleri Osmaniye için son derece faydalı projelere imza atmak üzere teşvik ettikleri için teşekkürlerimi sunuyorum. Bu topraklardan aldığımızı yine bu topraklara verme bilincinde olan bir şirket olarak, toplumsal alanda ve eğitim alanındaki projelerimize ara vermeden devam ediyoruz" dedi.

Yaklaşık 3 milyon TL’ye mal olacak okulun toplam inşaat alanı 4813 metrekare. Temel atma çalışmaları sırasında zemine yaklaşık 1500 metreküp beton enjekte edilerek zemin emniyet gerilimi 3 kat attırıldı. Her biri 26 öğrenci kapasiteli 16 derslikte toplam 416 öğrencinin eğitim görebileceği okulun 8 laboratuarı, çok amaçlı sergi salonu, kapalı spor salonu, kütüphanesi, revir, kantin ve sığınağı bulunuyor. Protokolü 24 Mart 2010’da imzalanan okulun 2011-2012 eğitim-öğretim yılında hizmete girmesi planlanıyor.

Tosyalı Holding’in, devam eden ve tamamlanan projeleri arasında Tosçelik Fen Lisesi, Şerif Tosyalı Sağlık Merkezi ve Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri bulunuyor.

TOSYALI HOLDİNG, BAŞBAKAN’A VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU
TOSYALI HOLDİNG, BAŞBAKAN’A VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU
İHA
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2010 Salı 12:39:03
Güncelleme :24 Ağustos 2010 Salı 15:42:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?