18
Mayıs
2024
Cumartesi
OSMANİYE

'Tükürük kavgası'nda silahlar konuştu

Osmaniye'de iki komşu arasında tükürük yüzünden çıkan kavgada 3 kişi yaralandı. 
Komşuların birbirine girdiği kavgaya özel harekat polisi de  müdahale etti.

Karaboyunlu Mahallesi 14 sokakta meydana gelen olayda, karşı karşıya oturan iki komşu aile arasında tükürük yüzünden kavga çıktı. Silahlı çatışmaya dönüşen kavgada aynı aileden biri çocuk üç kişi yaralandı.

Ali G. (26), karşı komşusu Atıf ve Asım A. kardeşleri kızlara bakarak tükürdükleri için uyardı. Aksu kardeşler uyarının ardından Ali G:'nin kafasını darp ederek karşılık verince, kavgaya baba Bayram G. (47) ile kardeşi Soner G. (13) müdahale etti.

Kavganın büyümesi sonucu Atıf ve Asım A. kardeşler, silahla karşılık verdi. Silahlı kavga sonrası Bayram, Ali ve Soner G. yaralı olarak Osmaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Silahla karnından yaralanan baba Bayram ile küçük oğlu Soner G.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği belirtilirken darp edilen Ali G. ayakta tedavi edildi.

Olay sonrası iki komşu arasında arbede yaşandı. Emniyet Güçleri, komşuları ayırmakta güçlük çekti. Olay yerine özel harekât başta olmak üzere çok sayıda polis ekibi gönderildi. Olayla ilgili 15 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.
Sabah
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2007 Çarşamba 10:21:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?