19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

TÜMSİAD, Başkan Kara'yı ağırladı

TÜMSİAD, BELEDİYE BAŞKANI KADİR KARA'YI AĞIRLADI

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği Osmaniye Şubesi, Belediye Başkanı Kadir Kara'yı ağırladı. Kahvaltılı toplantıda Osmaniye'nin geleceğine yönelik çalışmalar anlatıldı.

TÜMSİAD Osmaniye Şubesi'nin her Cumartesi günleri gelenekselleştirdiği "TÜMSİAD Sofrasında İş Adamları Buluşuyor" kahvaltılı toplantının bu haftaki konuğu Belediye Başkanı Kadir Kara ve Başkan Yardımcısı Mustafa Balkaya oldu. Osmaniye'nin güncel konularında görüşlerin bildirildiği ve değerlendirildiği toplantıda konuşan TÜMSİAD Osmaniye Şube Başkanı Murat Özkardeş, "Dernek olarak Osmaniye'nin son 10 yılı ile ilgili yaptığımız araştırmalarda maalesef çok da iyi şeyler görmedik. Osmaniye'nin daha çok kötü şeyler ile anıldığını gördük. Buradan yola çıkarak, "Osmaniye'nin gelecekteki 20 yılı için neler yapabiliriz, nasıl katkı sağlayabiliriz'" dedik ve çalışmalar başlattık. Bununla ilgili özellikle internet üzerinden ağırlıklı olmak üzere anket çalışmaları yapıyoruz. Çalışmalar sonunda hazırlayacağımız rapor doğrultusunda strateji belirleyeceğiz. Bu konuda belediyemizin de desteğini bekliyoruz" dedi.

Kendisini davet eden TÜMSİAD yönetimine teşekkür eden Başkan Kadir Kara ise konuşmasında şunları söyledi: "TÜMSİAD'ın açılışında bana çok önemli bir konuşma yapma fırsatı vermiştiniz. Bugün burada olmaktan da büyük mutluluk duyuyorum. kentlerin gelişiminde yerinde yönetimler kadar sivil toplum kuruluşlarının da önemi büyüktür. Bugün dünya da bunu kabul etmiştir. Osmaniye için yaptığınız çalışmalar çok sevindiricidir. Bizim bununla ilgili olarak ne yapmamız gerektiği konusunda hiçbir tereddüdünüz olmasın. Bu konuda üzerimize ne düşerse emrinizdeyim."

Başkan Kara daha sonra görev süresinde Osmaniye'de yaptığı hizmetler ve gelecekte yapacağı projeler ile ilgili bilgiler verdi. Kara, istendiği takdirde bu konu ile ilgili geniş bir toplantı da düzenlenebileceğini söyledi.

TÜMSİAD, BELEDİYE BAŞKANI KADİR KARA'YI AĞIRLADI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2010 Cumartesi 14:09:01
Güncelleme :11 Temmuz 2010 Pazar 00:49:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?