19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

Turp işçileriyle kahvaltı

Osmaniye'nin Kadirli ilçe Belediye Başkanı Ömer Tarhan, bölgedeki turp yıkama sahalarında çalışan işçilerle bir araya gelerek, onların sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Savrun Çayı kenarında oluşturulan turp yıkama sahalarında çalışan ve çoğunluğunu kadınların oluşturduğu işçilerle kahvaltıda buluşarak, onlarla sohbet eden Tarhan, kendisine iletilen şikayet ve talepleri de en kısa sürede yerine getireceklerinin sözünü verdi.

Turpun, Kadirli için adeta 'bacasız sanayi' olduğunun altını çizen Tarhan, “Yaklaşık 5 ay süren turp sezonunda ilçe ekonomisine katkı sağlayan özellikle bu fedakar kadın işçilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

İşçilerse, kahvaltı davetini kırmayarak kendilerini ziyaret eden Belediye Başkanı Ömer Tarhan'a teşekkür ederek, “Özellikle yağmurlu havalarda çamurdan yürüyemiyorduk. Bu yolları yaparak bize en büyük iyiliği yaptınız. Allah sizden razı olsun. Çok şükür artık çamurdan kurtulduk. Soframıza oturarak bizi gururlandıran başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2011 Salı 13:06:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?