18
Mayıs
2024
Cumartesi
OSMANİYE

Unakıtan Osmaniye'ye geliyor

Osmaniye'de, yeni Defterdarlık binasının açılışının, yarın Maliye Bakanı Kemal Unakıtan tarafından yapılacağı bildirildi. 

AK Parti İl Başkanı Ali Binboğa, Milletvekili Şükrü Ünal ve Belediye Başkanı Davut Çuhadar ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, Maliye Bakanı Unakıtan'ın, 13 Aralık Çarşamba günü Osmaniye'ye gelerek, yeni Defterdarlık binasının açılışını yapacağını belirtti. 

Basın toplantısında partisinin çalışmaları hakkında da bilgi veren Binboğa, partisinin özellikle gençlere büyük önem verdiğini belirterek, "Bildiğiniz gibi gençlerimizin ülke yönetiminde söz sahibi olabilmesi için milletvekili seçilme yaşını 25'e düşürdük. Osmaniye'de de gençlerimize yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Düziçi'nde yapımı devam eden 500 kişilik spor salonumuzun açılışını inşallah önümüzdeki ay yapacağız. Merkezde ise olimpik yüzme havuzu inşaatı ihale edildi ve yapımı başlamak üzere. Ayrıca yine merkezde 2 bin 500 kişilik spor salonunun yapımı da ihale aşamasına gelmiş bulunuyor. Bizler gençlerimize her zaman değer verdik" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2006 Salı 10:22:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali meri IP: 194.27.26.xxx Tarih : 18.12.2006 14:54:23
bakanlarımızın osmaniye ye gelmeleri osmaniyenin tanıtımı için çok güzel.... maliye bakanımız da renkli kişiliği ile osmaniyemizi renklendirecektir.....