18
Mayıs
2024
Cumartesi
OSMANİYE

Vali Cerrah’tan Emniyete ziyaret

VALİ CERRAH’TAN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARET

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü'nde inceleme ve denetlemelerde bulundu.

İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren'i makamında ziyaret ederek bir süre görüşen Vali Cerrah, Şube Müdürlüklerini de ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kurulma çalışmaları devam eden MOBESE sistemi merkezinde de inceleme ve denetlemelerde bulunan Vali Cerrah, MOBESE sisteminin kent güvenliğini en yüksek düzeyde sağlamayı amaçladığını, bu nedenle de çok önemli olduğunu belirterek, sistemin en kısa zamanda devreye girmesi için çalışmaların sürdüğünü söyledi. İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren ise Vali Cerrah'ın İstanbul'daki MOBESE sisteminin kurucusu olduğunu ve Osmaniye'de kurulan sistem hakkında Vali Cerrah'ın fikirlerini aldıklarını ifade ederek, sistemin önümüzdeki hafta deneme aşamasında olacağını bildirdi.

MOBESE sistemi ile ilgili bilgi veren Tayfur Erdal Ceren, "Osmaniye il merkezinde 41 noktada kurulacak olan MOBESE Sistemi, 49 kamera ile şehrin 24 saat gözetlenerek, görüntülerin kayıt altına alınmasına olanak verecek. Sistem sayesinde, suç ve suç unsurları anında tespit edilerek, olaylara hızlı bir şekilde müdahale edilebilecek" dedi. Ceren ayrıca Vali Cerrah'a ziyaretinin anısına plaket verdi.

VALİ CERRAH’TAN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2010 Çarşamba 14:34:04
Güncelleme :3 Mart 2010 Çarşamba 15:30:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?