18
Mayıs
2024
Cumartesi
OSMANİYE

Vali Cerrah'tan vatandaşlara iftar

VALİ CERRAH'TAN VATANDAŞLARA İFTAR

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Osmaniye Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan çadırda vatandaşlara iftar yemeği verdi.

İftar yemeğinden önce iftar çadırına gelen Vali Celalettin Cerrah, bir süre vatandaşlarla sohbet etti.

Daha sonra orucunu vatandaşlarla birlikte açan Vali Cerrah, yemeğin bitiminde basın mensuplarına yaptığı açıklamada; "Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Bu devlet her zaman baki kalsın. Bugünlerin kıymetini çok iyi anlamamız lazım. Bunlar önemli günlerdir. Bu millet böyle birlik ve beraberlik içinde olduğu zaman hiçbir güç bu millete zarar veremez" dedi.

Cerrah, Ramazan ayının da böyle birlik ve beraberliklere vesile olan önemli bir ay olduğunu söyledi. İftar yemeği, Alibeyli Cami İmam Hatibi Yunus Çetinkaya'nın yaptırdığı dua ile son buldu.

Vali Cerrah, iftar yemeği sonrasında beraberinde Vali Yardımcıları Hüseyin Doğan ve Hayrettin Çiftçi, Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren ile çarşı içinde dolaşarak, esnafı da ziyaret etti. Bir çay ocağında vatandaşlarla bir araya gelen Vali Cerrah, mübarek bir Ramazan akşamında vatandaşlarla beraber olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, "Bu millet her zaman böyle birlik beraberlik ve huzur içinde olsun" diye konuştu.

VALİ CERRAH'TAN VATANDAŞLARA İFTAR
VALİ CERRAH'TAN VATANDAŞLARA İFTAR
İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2010 Perşembe 12:47:02
Güncelleme :4 Eylül 2010 Cumartesi 18:14:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?