17
Mayıs
2024
Cuma
OSMANİYE

Vali Kemelek veda turunda

Tekirdağ Valiliği’ne atanan Osmaniye Valisi Zübeyir Kemelek, Belediye Başkanı Kadir Kara’ya ve belediye personeline veda ziyaretinde bulundu.

Osmaniye Valisi Zübeyir Kemelek, üç buçuk yıldır Osmaniye’de görev yaptığını belirterek “Bu süre zarfından Osmaniye ve Osmaniyelileri daha yakından tanıma imkânı bulduk. Ülkemizin her köşesinde görev yapmak ayrı bir haz veriyor. Çünkü Türkiye’yi tanımak gerekiyor en doğusundan en batısına kadar. Görevimiz gereği ülkemizin her köşesini görmek bizlere nasip oldu. Daha önce ülkemizin en doğusu olan Iğdır’da görev yapmıştım, şimdi de en batıdaki illerimizden birisi olan Tekirdağ’da görevimizi yapacağız” dedi.

Osmaniye’den güzel duygularla ayrılacağını ifade eden Vali Kemelek, belediye başkanlığına seçilen Kadir Kara’nın Osmaniye’ye güzel hizmetler sunacağına inandığını ifade ederek başarılar diledi.

Vali Zübeyir Kemelek’in, “Tekirdağ’da bir Osmaniyeli kardeşiniz var” sözleri üzerine Belediye Başkanı Kadir Kara da,“ Ben de Sayın Valimize arz etmek isterim ki Osmaniye’de de iki yüz bin kardeşi vardır. Her zaman yanında ve emrindeyiz. İnşallah izinli olduğu zamanlarda da kendilerini Osmaniye’de ağırlamaktan onur duyacağız” dedi.

Ziyarette Belediye Başkan Yardımcıları Fatma TEKE ve Sevinç Ayşe Argun da hazır bulundu.Konuşmaların ardından Vali Zübeyir Kemelek, Başkan Kara ve belediye personelleri tarafından uğurlandı.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2009 Çarşamba 15:00:52
Güncelleme :17 Haziran 2009 Çarşamba 15:20:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?