19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

Vali Kemelek'ten veda ziyareti

Tayini Tekirdağ iline çıkan Osmaniye Valisi Zübeyir Kemelek, Emniyet Müdürü Halil Yılmaz ve teşkilatına veda ziyaretinde bulundu.

Halil Yılmaz, Vali Kemelek'i ziyaretinde Emniyet Müdürlüğü tören kıtası ile kapıda karşıladı.

Kemelek, daha sonra Emniyet Müdürlüğü hatıra defterine "Osmaniye ilinde 3 yıl 6 ay gibi bir süre birlikte çalıştığımız Emniyet Müdürlüğü personeline başta müdür ve amirleri olmak üzere yakın, samimi ama disiplin içinde birlikte görev yaptık. Halkımızın asayiş ve güvenliğine önemli katkılarımızın olduğu kanaatiyle bütün arkadaşlarımı kutluyorum" yazdı.

Tüm emniyet teşkilatına görev süresi içerisinde gösterdiği azim ve gayretlerden dolayı teşekkür eden Vali Kemelek, "Devlet kademelerinde görev yapanlar bir süre sonra birbirinden ayrılabiliyorlar. Ancak bu daha sonra tekrar bir araya gelemeyeceğiz anlamına gelmez. Günün birinde başka bir yerde tekrar birlikte olabiliriz. Osmaniye'de birlikte bazen çok güç şartlarla karşılaştık. Hatta bazılarınızın hayatı tehlikeye dahi girdi. Ancak yılmadan azimle çalıştık ve başarılı çalışmalar yaptık. Sayın müdürünüzün nezdinde sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Bu arada kendisinin de tayini Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü görevine çıkan Halil Yılmaz, konuşmasını yaparken duygulandı ve Vali Kemelek'e çalışmaları sırasında gösterdiği sevgi ve yakınlıktan dolayı teşekkür etti. Vali Kemelek daha sonra emniyet teşkilatı tarafından törenle uğurlandı.

Halil Yılmaz'ın makamında gerçekleştirilen veda ziyaretine, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, Emniyet Teşkilatını Güçlendirme Derneği Başkanı Mehmet Satıl, Emniyet Mensupları ve Şehit Aileleri ve Vazife Malulleri Derneği (EMŞAD) Osmaniye İl Başkanı Mahmut Kaplan katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2009 Cuma 09:21:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?