20
Mayıs
2024
Pazertesi
OSMANİYE

Vekilden Cerrah ile Ceren'e ziyaret

AK Parti Osmaniye Milletvekili Prof. Dr. Mete Doğruer, Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah ile Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren ile görüşmeler yaptı.

Dün sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Doğruer, bugün de Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah ile Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren'i ziyaret etti.

Vali Cerrah'ı daha önceden de tanıdığını belirten Doğruer, "Valimiz ile daha önceden telefon ile görüşüp, hayırlı olması dileğinde bulunmuştum. Bugün de yüz yüze görüşüp, hem Osmaniye'ye hoşgeldin demek, hem de yeni görevinin hayırlı olmasını dilemek için geldim. Tabi bundan sonra da Osmaniye için birlikte çalışacağız" dedi.

Ziyaretten dolayı Doğruer'e teşekkür eden Vali Cerrah da Osmaniye'ye hizmet için geldiğini belirterek, milletvekilinin de desteği ile güzel hizmetler yapmaya çalışacağını söyledi.

Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren'i ziyaret eden Mete Doğruer, Ceren'e de yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu. Çalışmaları hakkında bilgi veren Emniyet Müdürü Ceren, "Benim için her şeyden önce şehrin huzur ve güveni gelmektedir. Bunu da hem personelimiz ile hem de Osmaniyeliler ile birlikte yapacağız. Bu konuda Osmaniyelilerden de destek bekliyorum. Ayrıca ilk tespitime göre trafik sorunu da çok var. Yine bu konuda vatandaşlarımızın desteğini bekliyorum. Lütfen kurallara uysunlar, görevlilerimize yardımcı olsunlar. İnşallah sorunları hep birlikte çözeceğiz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2009 Perşembe 16:35:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ismail IP: 213.43.196.xxx Tarih : 17.07.2009 02:20:30

fotoğraflara baktıysanız osmaniyeden bizleri temsil eden vekilimiz köyünde kahvede oturduğu kıyafetiyle devletin koskaca valisini ziyaret etmiş..... bi kıravat tak be adam bak karşındakilere kıyafatine asaletine...