19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

Vekilden provokasyon uyarısı!

AK PARTİ OSMANİYE MİLLETVEKİLİ DOĞRUER:

AK Parti Osmaniye Milletvekili Prof.Dr. İ.Mete Doğruer, ülkeyi karanlık günlere götürmek isteyenlerin yine sahneye çıktığını belirterek, "Halkımızın bu tür provokasyonlara alet olmayacağına inanıyorum" dedi.

Doğruer, Toprakkale ilçesinde merkez ve köylerin muhtarları ile toplantı yaptı. Muhtarlar genelde yol, su ve elektrik konusunda sıkıntılarını dile getirdi. Muhtarların sorunlarını dinleyen Doğruer, konuşmasına ülkede yaşanan provokasyonlara değinerek başladı. Geçirilen sürecin bir takım sıkıntılara neden olacağını ifade eden Doğruer, şunları söyledi:

"Ülkeyi karanlık günlere götürmek isteyenler yine sahnedeler. Halkımızı galeyana getirmek istiyorlar. Ancak ben halkımızın bu tür provokasyonlara alet olmayacağına inanıyorum. İnşallah bu sıkıntıları da hep birlikte aşacağız."

Daha önce de Osmaniye merkez ve ilçelerde muhtarların sorunlarını dinlediğini belirten Doğruer, "Daha önceki muhtarlarımız ile birlikte yaptığımız gibi bugün de burada sizlerin sorunlarınızı dinledim. Bu sorunların çözüm yollarını arayacağız. Biz, sorunların çözümünde siyasi davranmıyoruz. Herkese eşit mesafede hizmetleri götürüyoruz. Burada anlatılan sorunların çoğu mahallinde çözülebilecek sorunlar. Ayrıca bundan sonra da bu tür mahallinde çözülecek sorunları partimizin ilçe başkanı veya il başkanına iletebilirsiniz. Bizler devamlı kontak halindeyiz. Sorunların çözümü için elimizden geleni yaparız" şeklinde konuştu.

Toplantıya muhtarların yanı sıra Toprakkale Belediye Başkanı Sedat Şanal, Tüysüz Beldesi Belediye Başkanı Ökkeş Demirci, İl Genel Meclisi Başkanı Hamza Tor, AK Parti İl Başkanı Ömer Yağmur, Merkez İlçe Başkanı Yusuf Çenet, Toprakkale İlçe Başkanı Mehmet Demirci, Yönetim Kurulu Üyesi Lütfi Özkan katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2009 Pazartesi 12:50:00
Güncelleme :14 Aralık 2009 Pazartesi 14:27:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?