18
Mayıs
2024
Cumartesi
OSMANİYE

Veteriner hekim alınacak

Osmaniye Tarım İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Akredite Veteriner Hekim alınacağı bildirildi. 

Konu ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Osmaniye Tarım İl Müdürü Ali Çeribaş, Veteriner Hekimlerin Desteklenmesine Dair Uygulama Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ'in hükümlerine göre Osmaniye merkez ve ilçelerinde bakanlıktan ruhsat almış kombina ve mezbahalar ile kanatlı kombinalarında, insan ve hayvan sağlığının korunması, canlı hayvan ve hayvansal ürünlerin hijyen kuralları içinde üretimlerinin sağlanması ve daha sağlıklı bir şekilde muayenelerinin yapılması amacı ile Akredite Veteriner Hekim alınacağını söyledi.
Veteriner hekimlerde şu şartların aranacağı bildirildi: 

"T.C. vatandaşı olmak. Konusu ile ilgili Akredite Veteriner Hekim Sertifikası'na sahip olmak. Bağ-Kur üyesi olmak (Emekli Veteriner Hekimler için aranmayacaktır). Vergi Mükellefi olmak. Bulunduğu ilin Veteriner Hekimleri Odası'na kayıtlı olmak. Erkekler için askerliğini yapmış olmak veya askerlik hizmetinden muaf olmak. Kamu hizmetlerinden yasaklı olmamak. Kamuda çalışıyor olmamak" 

Başvuruların 25 Kasım 2006 günü mesai bitimine kadar ilgili evraklarla Osmaniye Tarım İI Müdürlüğü'ne müracaat etmeleri gerektiği bildirdi.
iha
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2006 Cumartesi 16:39:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?