19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

Yaralı sayısı 44'e çıktı

OSMANİYE'DEKİ TRAFİK KAZASI

Osmaniye Vali Vekili Halit Deveci, sabaha karşı meydana gelen ve 9 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasında yaralananların sayısının 44 olduğunu açıkladı. Deveci, devlet hastanesindeki yaralıları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Vali Vekili Deveci, beraberinde İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Cingöz ve Osmaniye Devlet Hastanesi Başhekim Vekili Hasan Özkan Gezer, Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Alper Çelikdelen ve Hastane Müdür Vekili Üzeyir Şahan ile birlikte yaralıları ziyaret etti. Yaralılara geçmiş olsun dileklerini ileten Deveci, onlardan kazayla ilgili bilgi aldı.

Yaralılardan Nuri Samihsan, kazanın saat 02.30 sıralarında olduğunu belirterek, "Aniden büyük bir gürültü oldu. Herkes bir taraflara savruldu. Yolcuların çoğu uyuyordu, bu nedenle kimse bir şey anlayamadı. Daha sonra etrafımıza baktığımızda ölenleri ve yaralananları gördük" dedi. Samihsan, şoförün otobüsü hızlı kullandığını iddia etti.

Ziyaretinin ardından bir açıklama yapan Vali Vekili Halit Deveci, kazanın Gaziantep-Osmaniye arasındaki TAG Otoyolu Düziçi turnikeleri yakınında bir yolcu otobüsünün kamyona çarpması sonucu meydana geldiğini, 2'si çocuk 9 kişinin hayatını kaybettiği olayda 3'ü ağır olmak üzere toplam 44 kişinin yaralandığını açıkladı.

Öte yandan, kazada hayatını kaybedenlerden 5'inin Ayfer Yıldız, Ali İhsan Keskin, Mehmet Akay, Esved Yanardağ ve Havaşin Sevinç olduğu belirlendi. Otobüs şoförü Mehmet Hanifi Yıldız ile kamyon şoförü Mehmet Dede'nin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Bu arada, ölenlerin cenaze işlemleri ve tedavisi tamamlanan yaralıların istekleri halinde yolculuklarına devam etmeleri için Osmaniye Valiliği ile Düziçi Belediyesi'nin işbirliğinde bulunacağı belirtildi.

OSMANİYE'DEKİ TRAFİK KAZASI
İHA
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2010 Pazar 12:48:04
Güncelleme :4 Temmuz 2010 Pazar 14:40:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?