18
Mayıs
2024
Cumartesi
OSMANİYE

Yarışmalarda dereceye girenlere ödül

Osmaniye'de düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında yapılan yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.

Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlenen ödül törenine Belediye Başkanı Kadir Kara, İl Müftüsü Ramazan Çortul, Kuran Kursları Müdürü Faruk Yaldız, bazı kurum müdürleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda Osmaniyeli katıldı.

Radyo İhsan Sorumlu Müdürü Ahmet Yılmaz'ın sunduğu programda İl Müftülüğü ile yerel televizyon ORT ve Radyo İhsan'da yapılan Kutlu Doğum Haftası ile ilgili yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verildi. Ayrıca yine Radyo İhsan'ın düzenlediği "En Sevgiliye Mektup" yarışmasının da ödülleri sahiplerine verildi.
Belediye Başkanı Kadir Kara ve Müftü Ramazan Çortul, yarışmaları düzenlemede emeği geçenlere ve ödüllere sponsorluk yapanlara teşekkür etti.

Gecede ayrıca Osmaniye Din Görevlileri Tiyatro Topluluğu tarafından Çanakkale Ruhu adlı tiyatro oyunundan kısa bir bölüm sunuldu. Grup Meşale'nin sunduğu Sema gösterisi ve Ali Börk'ün ezgileri de geceye renk kattı.

Gecenin sonunda Osmaniye Puan Tour Umre ve Turizm Acentesi tarafından davetliler arasında yapılan çekilişle 1 kişiye Umre gezisi hediye edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2009 Çarşamba 16:40:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?