17
Mayıs
2024
Cuma
OSMANİYE

Yeni taraftarlar derneği kuruluyor

Osmaniyespor için yeni bir taraftarlar derneği kurma çalışmaları başlatıldı. Önceki gün Osmaniyespor'u 7 Ocak Stadyumu'nda ziyaret eden taraftarlar, yeni bir taraftarlar derneği kurma aşamasında olduklarını söylediler.

Stadyuma gelerek Osmaniyespor'un çalışmalarını izleyen taraftarlardan Hakan Günar," Biz bazı taraftarlar bir araya gelerek 1946 Osmaniyespor Taraftarlar Derneği'ni kurmaya karar verdik. Dernek kurucuları arasında Yusuf Kılıç, Yaşar Kılıç, Cengiz Topçu, Recep Pancar ve Murat Kılıç bulunuyor. Derneğimiz çok kısa sürede büyüyecektir. Bundan sonra Osmaniyespor'a gerçek anlamda destek verecek bir taraftarlar derneği olacaktır" dedi.
Kuracakları yeni derneğin sadece taraftarlara hitap etmeyeceğini de belirten Hakan Günar, "Bizim ilk plandaki çalışmalarımız, taraftarlarımızı bilinçlendirmek ve Osmaniye'ye ve Osmaniyespor'a yakışır bir taraftar kitlesini oluşturmaktır. Bunun dışında oluşturacağımız dernek lokalinde de futbolcularımız ile ilgili faaliyetler olacaktır. Örneğin kulüp lokalinde bir kütüphane kuracağız ve burada Osmaniyespor ile ilgili bir belgesel nitelikte arşivimiz olacak. Futbolcularımız burada gelip dinlenme ve eğlenme imkanı bulacaktır. Bu da bizleri kaynaştıracaktır. Futbolcu ve taraftar birlikteliğini oluşturacağız. Futbolcularımıza sahip çıkacağız. Ayrıca onlar için yardım toplayacağız. Üyelerimize belirli bir aidat mecburiyeti getirip, elde edilen gelirle Osmaniyespor'a katkıda bulunacağız" şeklinde konuştu.
Bu arada yeni kurulacak taraftarlar derneğinin bazı üyeleri geçen günkü idmana gelerek, Osmaniyesporlu futbolculara idman sonrası baklava ikramı yapmışlardı.

Yayın Tarihi : 20 Kasım 2004 Cumartesi 09:52:43
Güncelleme :20 Kasım 2004 Cumartesi 10:04:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?