18
Mayıs
2024
Cumartesi
OSMANİYE

Yer fıstıklı sabun üretildi

Türkiye’nin ilk yer fıstıklı sabunu Beymail markasıyla, Beymail zeytinyağı ve zeytinyağlı sabun satış merkezinde piyasaya sunuldu.

Osmaniye İl Özel İdaresi bünyesinde kurulan Özidaş şirketi, Osmaniye yer fıstıklı ürünlerine bir yenisini daha ekleyerek, Osmaniye yer fıstıklı sabun üretti. Osmaniye yer fıstığı ve zeytinyağından özel bir üretim ile elde edilen sabunun içerisinde boyar madde ve sentetik koruyucu bulunmuyor.

Yüzde 100 doğal olan sabun, içerisindeki E vitamini ile cildi besliyor ve tüm cilt tiplerinde kullanılabiliyor. El, yüz ve banyoda kullanılabilen fıstık sabunu saçlarda kullanıldığında saçları besliyor ve parlaklık veriyor.

Osmaniye’nin zeytinyağı ve Osmaniye yer fıstığı gibi iki önemli ürününün fıstık sabununda bir araya geldiğini ifade eden Vali Celalettin Cerrah, “Bildiğiniz gibi Osmaniye yer fıstığının da zeytinyağının da insan sağlığı üzerine çok olumlu etkileri var. Biz de Osmaniye Valiliği olarak, çok sağlıklı olan bu iki ürünü Fıstık Sabunu’nda bir araya getirdik. Tamamen doğal olan Fıstık Sabunu’nda; boyar madde ve sentetik koruyucu kullanılmadı. Sabunumuz, hassas ciltler de dahil olmak üzere tüm cilt tiplerinde rahatça kullanılabilir. Türkiye’de ilk defa üretilen Fıstık Sabunu’nun çok beğenileceğine inanıyorum” diye konuştu

iha
Yayın Tarihi : 7 Mart 2012 Çarşamba 16:48:37
Güncelleme :7 Mart 2012 Çarşamba 16:50:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?