20
Mayıs
2024
Pazertesi
OSMANİYE

Yılan korkusunun böylesi!

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde bir vatandaş aracının içine giren yılanı çıkartamayınca otomobilini satışa çıkardı.

İrfanlı Mahallesi'nde İsmet Keskin, park halindeki aracına yan taraftaki arsadan gelen ve yaklaşık 2 metre uzunluğundaki yılanın ön lastiğinin üstünden kaputa girdiğini söyledi.

Kaputu açtığında yılanı gördüğünü ve şok olduğunu aktaran Keskin, "Hemen oradan uzaklaştım. Korktuğum için arabaya bir daha yaklaşamadım. Abim geldi. Sonra itfaiyeyi arayarak durumu anlattık. İtfaiye ekipleri arabaya su tuttu ama yılan yine çıkmadı. Motor kaputunu açarak arabanın içine mazot, ilaç, kükürt tozu attık ama yılan bir türlü çıkmadı. Konu komşudan ve etraftan duyduğumuz tüm formülleri denedik ama araçtan yılanı bir türlü çıkaramadık." dedi.

Daha sonra aracı abisiyle sanayiye getirdiklerini anlatan İsmet Keskin, "Kaportacıya ve elektrikçiye gösterdik onlarda bir çözüm bulamadı. Sonra Hatay'ın Dörtyol ilçesinde bulunan yılancı Hacı'nın oğlu Taci'yi aradık. Onlarla bize bir toz gönderdi. Bu tozu arabanın etrafına dökün yılan bir saat içinde çıkar dedi. Onu da yaptık ama yılan çıkmadı." diye konuştu. Her şeyi denemelerine rağmen yılanı araçtan uzaklaştıramadıklarını dile getiren Keskin, şunları söyledi:

"Aracı çevre yolu üzerinde bulunan bir petrole bıraktım. Bu durumu da oradaki arkadaşlara anlattık. Kameranın önüne koyduk. Gece çıkarsa kayıtlardan görürüz diye. Sabah geldik yine hiçbir şey yok. Yılanın çıkıp çıkmadığını bilmiyorum. Korkumdan arabaya da binemiyorum. O nedenle arabayı satlığa çıkardım." dedi.

CHA
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2013 Perşembe 15:54:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?