17
Mayıs
2024
Cuma
OSMANİYE

Yüzleri artık gülüyor

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde kirayı ödeyemediklerinden dolayı eşyaları ile birlikte sokağa atılan aileye Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan sahip çıktı.

Böbrek hastası oğlu ve ailesiyle birlikte kirayı veremediklerinden dolayı Savrun çayı kenarına yerleşen ailenin bu dramına Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan kayıtsız kalmadı. Başkan Tarhan ailenin yanına giderek barınabilecekleri bir evi Kadirli Belediyesi olarak aileye kiralayacakları sözünü verdi.

Daha sonra belediye çalışanları aile için bir ev buldu. Bulunan eşyalar yine belediye çalışanları tarafından taşınarak eve yerleştirildi.  Evin büyük oğlu Nahit Gani ise 20 gün önce böbreğinden ameliyat olmuş ameliyat yaraları henüz iyileşmeden sokakta yaşamak zorunda kalmıştı. Kadirli Belediyesinin kendisine sahip çıkarak ev tuttuğunu söyleyen Serdar Gani, “Başkanımızdan Allah razı olsun. Bizim bu hayat mücadelemize kayıtsız kalmadı. Geçici olsa bile başımızı sokacak bir ev buldu. Çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan ise “Konuyu gazetelerden öğrendim. Sosyal belediyecilik konusunda hassasiyetimizi herkes biliyor.Şu anda bu aileye 1 yıllık bir ev kiraladık.Ev eşyalarını da arkadaşlar yerleştirdi.Biz bu tür ailelere elimizden geldiği ölçüde yardımcı olmaya çalışıyoruz.Bu aileye de yardımcı olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.Bu konuya hassasiyet gösteren basın mensuplarına da çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2012 Perşembe 15:57:32
Güncelleme :18 Eylül 2012 Salı 16:49:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?