4
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Esnaf elektrik kesintisinden bıktı!

Ağrı'da son günlerde yaşanan elektrik kesintisi esnafı zor durumda bırakırken çare olarak kullanılan jeneratörler caddelerde ilginç görüntüler oluşturdu.

İl merkezinde yaşanan elektrik kesintilerine çare bulmak için kullanılan jeneratörlerden çıkan sesler vatandaşları rahatsız ediyor.

Elektrik faturası yayında bir de jeneratör ve yakıtı için para harcadıklarını anlatan esnaflar ise oluşan görüntü ve ses kirliliğinin kendilerini de rahatsız ettiğini belirtiyorlar.

İnternet cafe işletmecisi olan ve bilgisayarlarının zarar görmemesi, hem de müşterilerinin rahat iletişim kurması için elektriğe ihtiyaç duydukları fakat son günlerde yaşanan elektrik kesintilerinden dolayı jeneratör kullanmaya başladıklarını ifade eden işletme sahibi Özkan Altun "Ayda 500 YTL'ye yakın elektrik faturası ödüyorum. 5 ay içerisinde değeri 5 bin YTL olan 3 tane güç kaynağı yaktım. Tek çare olarak jeneratör aldık. Elektrik kesintilerine çözüm bulunmasını istiyoruz" dedi.

Öte yandan vatandaşlar yaşanan elektrik kesintileri yüzünden yeterli bilgi alamamaktan şikayetçi. Aradıkları 186 elektrik arıza servisinden kendilerine detaylı bilgi verilmediğini anlatan vatandaşlar, bazı zamanlar da kendileri ile dalga geçer gibi gayriciddi ifadelerle konuşulduğunu iddia ettiler.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2008 Cumartesi 15:39:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mert IP: 88.231.160.xxx Tarih : 20.01.2008 13:21:21

esnaf önce dükkanının önünü temizlesin. dükkanının önüne sattığı malların poşetlerini atmasın.pislikleri çöpe atacağına dükkanının önünde yakmasın. Temizlik imandansa ...