7
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

Gencin intihar girişimi

Ağrı Belediyesi ekipleri tarafından cadde ortasında sigara sattığı için tezgahı toplatılan bir genç, Ağrı saat kulesine çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Akşam saatlerinde saat kulesine çıkan ve 1 saat sonra kendini aşağı atacağını söyleyen Osman Keleş (23), gergin dakikaların geçmesine neden oldu. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri branda açarken, sağlık ekipleri de hazır bekletildi. Emniyet güçlerinin uzun süren ikna çalışmaları sonuç vermeyince devreye Keleş'in yakınları girdi. Tüm uğraşlara rağmen aşağı inmeyi kabul etmeyen Keleş, uzun süre cep telefonu ile kendisini arayanlarla sohbet etti.

Daha sonra olay yerine gelen Ağrı Belediye Başkanı Ekrem Aktaş ile cep telefonu ile görüşen Osman Keleş, aşağı inmemekte direndi. Başkan Ekrem Aktaş'ın "Vali beyle görüştük bu problemi çözeceğiz ve sana da iş vereceğiz" sözünü vermesinin ardından Keleş, aşağı inmeyi kabul etti. Çevrede toplanan vatandaşların alkışları arasında aşağı inen Keleş, arkadaşları ile birlikte şehir turu yaptı. Ağrı Belediye Başkanı Ekrem Aktaş'ı istifaya çağıran ve 'Başkan İstifa' sloganları atan grup uzun süre şehir içinde şov yaptı.

Sigara tezgahının toplatılmasının ardından çaresiz kaldığını ve birahaneye giderek bir şeyler içtiğini belirten Osman Keleş, daha sonra soluğu saat kulesinde aldığını söyledi. Geçim kaynağının sigara satmak olduğunu belirten Keleş, "Verilen sözler tutulmazsa bir daha çıkıp bu defa kendimi atacağım. Çünkü başka çarem yok" dedi.

.
Yayın Tarihi : 27 Mart 2006 Pazartesi 21:48:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?