5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

İsmi yaşatılacak

Ağrı Belediye Başkanı Ekrem Aktaş, yeni hastane binasının önünde bulunan isimsiz caddeye geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden AK Parti Ağrı Milletvekili Mehmet Melik Özmen'in isminin verildiğini açıkladı.

Yaptığı açıklamada, Ağrı Belediye Meclisi olarak olağan toplantılarını yaptıklarını ve isimsiz olan caddelere isim belirlediklerini belirten Ekrem Aktaş, tüm meclis üyelerinin onayıyla hastane önündeki caddeye kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Milletvekili Özmen'in ismini verdiklerini söyledi. Mehmet Melik Özmen'i unutmalarının mümkün olmadığını, kendisini çok genç yaşta kaybettiklerini belirten Aktaş, "Milletvekilimiz henüz hayatının baharında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Bizde onu unutmadığımızı göstermek ve ismini yaşatmak adına bu caddeye onun adını verdik. Onu hiç bir zaman unutmayacağız" dedi.

.
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2005 Perşembe 15:57:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Burhan IP: 194.27.49.xxx Tarih : 19.12.2005 18:34:52
Bence bu ismi daha anlamlı kişilere vermek gerekir. Allah rahmet etsin milletvekilimiz ölmüş ama Ağrı için çok da yararlı işler yapamadı. bence başkan bu ismi geçmişte Ağrı ya hizmet için emek veren birine verse daha yararlı olurdu.