1
Mayıs
2024
Çarşamba
EKONOMİ

GEMSİAD'dan örnek davranış

Gemlik Sanayi ve İş Adamları Derneği (GEMSİAD); Haziran ayında Bingöl de yaşanan depremde zarar gören okullara yardım amacıyla bağış kampanyası başlattı.

Depremde yaşanan maddî hasarın büyüklüğü ve altı ay geçmesine rağmen yaraların sarılamadığı, vatandaşların evlerinin yıkılması nedeniyle halen çadırlarda oturmak zorunda kaldıkları göz önünde bulundurularak başlatılan kampanyaya GEMSİAD üyeleri öncülük ederek, takdir topluyor. 2005-2006 Eğitim ve Öğretim yılının başlamasına rağmen, hasarlı okulların ve Yatılı Bölge Okullarının kapalı olması sebebiyle okula gidemeyen öğrencilerin bir an önce okullarına kavuşması ve halkın sıkıntılarına ortak olmak için düzenlenen yardım kampanyasının yılbaşına kadar süreceği bildirildi.

Önceki akşam GEMSİAD’ da düzenlenen törende, Bingöl Depremine Destekte bulunan dernek üyeleri adına Hulusi GANDAR tarafından çiçekle teşekkür edilen dernek başkanı Yüksel BAYRAK; Yönetim Kurulu arkadaşları Hasan TOKSABAY ve Ömer KOCAMAN’ın desteklerinin daha büyük olduğunu söyledi.

Ülkenin yoğun gündemi nedeniyle neredeyse unutulma noktasına gelen Bingöl Depreminde Zarar Gören özellikle İlk Öğretim Okullarının onarımları için her türlü desteği yapmak istediklerini dile getiren GEMSİAD başkanı Yüksel BAYRAK, “Deprem kuşağında bir ülkede yaşıyoruz, Bingöl Depremi hepimizi derinden sarstı. Elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağız. Bu işle yakından ilgilenen üyemiz Hasan TOKSABAY’ın gayretleri ve üyelerimizin katkılarına vatandaşlarımızın da destek vermesini ve duyarlı olmalarını bekliyoruz” dedi.

GEMSİAD’ın açtığı Bingöl Depremi İçin Yardım Kampanyasına maddî destek vermek isteyen vatandaşlarımız; İş Bankası Gemlik Şubesi 2220-304250-0673738 nolu hesaba yardım yapabilecekler.


HABER
Seyfettin ŞEKERSÖZ
GEMLİK KÖRFEZ GAZETESİ
GEMLİK KÖRFEZ GAZETESİ
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2005 Pazartesi 17:09:55
Güncelleme :3 Ekim 2005 Pazartesi 23:55:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?