1
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

İşportacılar taşındı

Eski Öğretmen evi alanında bulunan 65 işportacı, Hükümet Caddesi üzerinde inşaat halindeki Yeraltı Çarşısı’nın üstüne yerleştirildi.

Daha önce Belediye işhanı çevresinde bulunan işportacılar, Galeria'nın Kapalı Otopark'ına giriş yolu için Eski Öğretmen Evi arsasına yerleştirilmişti. Bu arsaya Rehberlik Araştırma Merkezi yapılacaktı. İhalesi yapıldı, yer teslimi yapılması gerekiyordu, ancak işportacılar yer verilmeden çıkmak istemiyordu. Öğretmen Evi alanını boşaltmayan 65 işportacıyı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü de Mahkemeye verdi. Daha sonra yetkililer, işportacı sözcüleri ile görüşerek 2 aylığına İş Bankası önüne yerleştirilmesi için karar aldı.

Dün sabah saatlerinden itibaren Eski Öğretmen Evi arsasını boşaltmaya başlayan İşportacılar İş Bankası önüne kulübelerini kurdular. Alınan bu karara vatandaşlar büyük tepki gösterdi. Şehre yakışmayan bu duruma İşportacılar da rahatsızdı ve memnun olmadıklarını açıkladılar.

Hikmet Kolatu - Kenthaber / Bingöl
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2005 Cuma 10:42:48
Güncelleme :11 Ekim 2005 Salı 10:22:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Yusuf Genç IP: 81.213.217.xxx Tarih : 10.10.2005 09:05:44
Bingöl'ün engüzel binası Bingaleia ve alış veriş süpermarketi Binmax'sın ve İş bankasının yanına bu derme çatma barakalar hiç yakışmıyor!!!,Biz göze daha güzel hitap eden Bingöl görmek istiyoruz.