24
Mayıs
2024
Cuma
KİĞI - BİNGÖL
Belediye Sayfaları

Bozuk yolu Kaymakam düzeltti

İŞ MAKİNESİ OPERATÖRÜ DEĞİL KAYMAKAM

Bingöl'ün Kiğı İlçe Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, incelemelerde bulunmak üzere gittiği Dallıca köy yolunda çalışan iş makinesini kullanarak bozuk yolu düzeltti.

Köy yollarında yapılan çalışmaları incelemek üzere Dallıca köyüne giden Kaymakam Bülent Tekbıyıkoğlu, iş makinesi operatörlerine moral vermek üzere bindiği greyder ile bozuk olan yola hafriyat taşıyarak düzeltme yaptı.

Geçtiğimiz günlerde Bingöl'ün Genç ilçesi Yazkonağı köyünde yol çalışması yapan bir iş makinesi operatörünün uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetmesi, yol çalışmaları yapan ekiplerde korkuya neden oldu. Köy yollarında büyük zorluklarla çalışan ekiplere moral vermek üzere çalışmaları inceleyen Kiğı Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, devlet olarak çalışanlarının yanında olduğunu göstermek için iş makinesini kullanarak işçi gibi yol çalışması yaptı. Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından Dallıca köyü yolunda yapılan menfez bölgelerine boru döşendikten sonra iş makineleri tarafından hafriyat taşınarak kazılan yollar doldurulup düzeltiliyor. Bu çalışmaları yerinde inceleyen Kaymakam Bülent Tekbıyıkoğlu, iş makinesi operatörünü indirip bir süre hafriyat taşıdı. Taşıdığı hafriyatı iş makinesi ile yola döken Kaymakam Tekbıyıkoğlu, daha sonra iş makinesi bıçağı ile yolu düzeltti.

Çalışan personellere moral ve motivasyon vermek üzere incelemelerini sürdüren Kaymakam Bülent Tekbıyıkoğlu, 2010 yılında bütün köylerin en ücra köşelerine kadar hizmetleri ulaştırdıklarını söyledi. Kaymakam Tekbıyıkoğlu, "Büyük zorluklarla görev yapan ekipleri yerinde ziyaret edip destek veriyoruz. Fedakarca çalışan işçi arkadaşlarımızın bu hassasiyetleri her türlü övgüye değer. Bu arkadaşlarımız yalnız değildir. Devlet olarak biz her türlü imkanlarımızla bunlarla beraberiz. Vatandaşa hizmet götürme noktasında büyük özveri gösteren iş makinesi operatörlerimizin her türlü sıkıntısını gidermeye çalışıyoruz. Bu arkadaşlarla birlikte bütün köylerimize, vatandaşların ayaklarına kadar hizmetlerimizi ulaştırıyoruz. Fedakarlıkla görevlerini yapan bu arkadaşlarımı kutluyorum" dedi.

İŞ MAKİNESİ OPERATÖRÜ DEĞİL KAYMAKAM
İŞ MAKİNESİ OPERATÖRÜ DEĞİL KAYMAKAM
İHA
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2010 Pazartesi 18:44:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?