25
Mayıs
2024
Cumartesi
KİĞI - BİNGÖL
Belediye Sayfaları

Kiğı kameralarla gözetlenecek

KİĞI GÖZETLENECEK

Bingöl'ün Kiğı İlçe Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, önleyici kolluk hizmetlerine yardımcı olmak ve suç oranını düşürmek için ilçeye kuracakları 13 kamera ile 24 saat gözetleme yapılacağını söyledi.

Kaymakam Bülent Tekbıyıkoğlu, kamera izleme faaliyeti kapsamında başlattıkları çalışmaların hızla devam ettiğini ifade etti. Çalışmanın ihale aşamasında olduğunu kaydeden Kaymakam Tekbıyıkoğlu, kısa sürede bu sistemin faaliyete konulacağını dile getirdi. Kaymakam Tekbıyıkoğlu, "İlçemize kamera izleme sistemi kuruyoruz. Bunun için gerekli çalışmalar sürüyor. Şuan iş ihale aşamasındadır. İhale tamamlandıktan sonra hızlı bir şekilde çalışmalar yapılarak sistem faal hale getirilecektir. Bu sistem ile

önleyici kolluk hizmetlerine yardımcı olunacaktır. Kameraların suçu önlemede önemli rol oynayacağına inanıyorum. Asayiş amaçlı ilçemize kuracağımız kameralardan 2'si plaka okuma sistemi, 11'i ise ilçeyi gözetleme amaçlı olacaktır. Bu çalışmamız için bazı bölgelerde aydınlatma yaptık. Çalışmamız tamamlandıktan sonra ilçemiz daha güvenli hale gelecektir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2010 Perşembe 13:33:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?