18
Mayıs
2024
Cumartesi
KİĞI - BİNGÖL
Belediye Sayfaları

Çalışmalarıyla taktir topladılar

KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ ÇALIŞMALARI TAKTİR TOPLADI

Bingöl'ün Kiğı İlçe Kaymakamlığı bünyesinde hizmet veren Özel İdare Müdürlüğü Köylere Hizmet Götürme Birliği 3 kişilik ekibi ile 26 köy yolunu sürekli açık tutarak vatandaşlardan taktir topladı.

Özel İdare Müdürlüğü yetkilileri 2009 yılı çalışmalarının başarılı geçtiğini belirterek, kar yağışlarında bütün köy yollarının hemen ulaşıma açıldığını ve hiçbir aksaklığın meydana gelmediğini dile getirdi. 3 personel ile kış sezonu boyunca ilçeye bağlı 26 köy yolunun tamamı ulaşıma açık tutulurken, çalışmaların aynı şekilde bahar aylarında da devam edeceği belirtildi. Tek greyderle kış boyu hiçbir çalışmayı aksatmadığını dile getiren yetkililer, yapılan çalışmaların köylüler tarafından da taktir edildiğini bildirdi. 2009 yılının genel olarak başarılı geçtiğini açıklayan yetkililer, 2010 yılında da köy yolları, altyapı gibi çalışmaların sorunsuz bir şekilde tamamlanması için gerekli önlemin alındığını açıkladı.

Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin 2009 yılında yaptığı çalışmalardan dolayı yetkililere teşekkür eden köylüler ise önceki yıllarda 9 personel ile yapılamayan hizmetlerin bu yıl aksatılmadan verildiğini söyledi. Köylüler, "Daha önceki yıllarda 9 personelle çalışıldığı halde gerekli araç, gereç temininde yaşanan zorluklar nedeniyle yeterince hizmet verilemiyordu. Ancak bu yıl köylerdeki hizmetlerin Köylere Hizmet Götürme Birliği'ne devredilmesi ile birlikte hiçbir aksama yaşanmadı. Her sorunumuzda bize destek veren ve güzel çalışmalar yapan ekipler ile yetkililere teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2010 Salı 16:38:05
Güncelleme :23 Şubat 2010 Salı 17:46:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?