6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİYASET

'Bilseydim, 26 saat çalışırdım'

AK Parti Bitlis Milletvekili ve eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Zeki Ergezen, bakanlık görevinden bu kadar erken alınacağını bilmediğini belirterek, "Bilseydim, 24 saat değil de 26 saat çalışır, daha çok hizmet ederdim" dedi.

Ergezen, AK Parti İlçe Başkanlığı'nın yeni binasının hizmete açılış törenine katıldı. Açılışta Milletvekili Zeki Ergezen'in yanı sıra Adilcevaz Kaymakamı Ömer Faruk Coşkun, AK Parti İl Genel Meclisi üyeleri de hazır bulundu. Açılış konuşmasını yapan AK Parti Adilcevaz İlçe Başkanı Hamdi Tutçu, yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Ergezen'e teşekkür etti. Bunun devamını beklediklerini anlatan Tutçu, "Biz biliyoruz ki bu çalışmaları Allah rızası için yapıyorsunuz. Yaptığınız yollar, umut ediyoruz ki sizi cennete götürecektir" dedi.

Bu sözlerden etkilenip duygulandığı gözlenen Ergezen yaptığı konuşmada teşekkür etti. Ergezen, "Bakanlıktan bu kadar çabuk alınacağımı bilmiyordum. Bilseydim 24 saat değil de 26 saat çalışır, güzel ilimiz ve ilçelerimizi daha güzel yerlere getirirdim. Ahlat'la Adilcevaz kardeş iki ilçedir. Sizden ricam bu kardeşliği sonsuza kadar götürmenizdir. Bakan iken sizden görmediğim bu ilgiyi, milletvekili iken görmek bana mutluluk verdi" diye konuştu.

Açılışın ardından partililerle görüşen ve daha sonra orta ve liseyi beraber okuduğu arkadaşı İhsan Sayıc'ı görmek üzere Yolçatı Köyü'ne hareken eden Ergezen, köyde yemek yedikten sonra akşam saatlerinde bazı misafirlerle beraber Nacar ailesinin büyüğü Hacı Mehmet Nacar'ın evine misafir oldu. Burada büyük bir ilgiyle karşılanan ve hiçbir dönemde kendisini yalnız bırakmayan Nacar ailesine teşekkür eden Ergezen, hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra gece Ahlat'a hareket etti.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2005 Salı 10:59:49
Güncelleme :13 Eylül 2005 Salı 11:02:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mahmut kaleli IP: 81.215.219.xxx Tarih : 19.09.2005 19:38:53
sayin eskii bakanim ve vekilim ben bitlisli olarak sizin bitlis adina iyi isler yaptiginzi biliyorum yollar eskisi gibi degil fakat bakan olacak kapasiteye sahip biri gibi durmuyorsunuz.Bu yüzdende meclisin verdigi karar dogru bir karardir iyi günler.Mahmut Kaleli