4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

"70 ek minibüs bizi bitirir"

Erzincan Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlık seçimleri geçtiğimiz hafta sonu yapıldı. 3 adayın kıyasıya yarıştığı seçimlerde Bedir Limon delegelerin büyük oranda oyunu alarak 4 yıllığına oda başkanı seçildi.

378 üyesi bulunan odanın seçimlerin de 331 üye oy kullandı. Büyük bir coşku içersinde yapılan seçimlerin sonunda göreve talip olan Hüseyin Bedir 176, Ahmet Ağzıaçık 120, Hüseyin Duman 40 oy alırken 5 oyda geçersiz çıktı.

1986 yılından beri başkanlık görevini yürüten Mahmut Özdemir ise seçimlere girmeyerek yeni oluşumların önünü açtı. Üyelerin büyük bir çoğunluğunun oyunu alarak 4 yılığına göreve gelen Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bedir Limon dün bir basın toplantısı düzenleyerek geçmiş dönemler odaya hizmet ederek bu günlere gelmesini sağlayan yönetimlere ve olağan kurulun büyük bir coşku içerisinde yaşanmasında emeği olan herkese teşekkür etti.

Şoförlerin öncelikli sorunları hakkında açıklamalarda bulunan başkan Limon son zamanlarda Erzincan genelinde marketlerin servis uygulamalarının minibüsçü esnafına bitirme noktasına getirirken "Belediyenin Erzincan’daki minibüs hatlarına 70 adet ek yapmak istemesi de bizleri bitirmek anlamına gelmektedir” dedi.

Yasin Köz / Kenthaber / Erzincan
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2005 Çarşamba 12:56:49
Güncelleme :30 Kasım 2005 Çarşamba 15:24:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?