4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

30 yıllık bakkallara plaket

Erzincan Esnaf ve Sanatkarlar Birliğine bağlı bakkallar odasında 30 yıl ve daha fazla üyeliği bulunan üyelere plaket verildi. Düzenlenen plaket töreninde ayrıca yeni bakkallar odası başkanı eski başkana da yaptığı hizmetlere karşılık plaket vererek, teşekkür etti.

Erzincan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği hizmet binası toplantı salonunda düzenlenen törene Erzincan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Necmettin Ünal, Bakkallar Odası Başkanı Cemaletin Şimşek, bazı oda başkanları ile oda üyeleri katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Bakalar Odası Başkanı Cemalettin Şimşek, “Yıllardır Erzincan’ımıza hizmet etmiş değerli bakkal ağabeylerimize plaket vererek onurlandırmak için bu gün burada bir araya geldik” dedi.

Necmettin Ünal ise “30 yıl ve üstünde Erzincan’da bakkallık yapmış, büfe çalıştırmış ve bakkallar odasına üye olmuş yöneticilik yapmış, başkanlık yapmış büyüklerimize plaket vermek ve onları onurlandırmak için bu gün burada bir araya gelmiş bulunmaktayız” açıklamasında bulundu.

Yapılan konuşmaların ardından 30 yıl ve üstünde oda üyesi olan 11 bakkala plaket verildi.

Yasin Köz / Kenthaber / Erzincan
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2005 Salı 09:51:53
Güncelleme :6 Aralık 2005 Salı 12:29:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?