4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Gökten çile yağıyor

Erzincan'da önceki geceden itibaren başlayan sağanak yağmur hayatı olumsuz etkilemeye başladı.

Erzincan'da geçtiğimiz geceden itibaren başlayan sağanak yağmur hayatı olumsuz etkilemeye başladı.

Gün boyunca devam eden sağanak yağmur nedeniyle meydana gelen su birikintileri caddelerde yürümek isteyen vatandaşlara zor anlar yaşatırken, araç sürücülerini de olumsuz etkiledi.

Yağmur ile birlikte ana arterlerde su birikintileri oluşurken, atık su kuyuları da tıkandı. Erzincan ve çevresinde aralıklarla etkili olan yağmur şehir merkezinde hayatı olumsuz yönde etkiliyor.

Şehir merkezinden geçen bazı atık su kuyularında yaşanan tıkanmalar sebebiyle logar kapaklarından caddelere su taşkınları oldu.

Logarlarda meydana gelen taşkınlar nedeniyle Erzincan Belediyesi'ne ait kanalizasyon vidanjörleri tıkanan kuyularda çalışma yaparak, su taşkınlarının büyümesini önledi.

Özellikle Erzincan’ın en işlek caddelerinden biri olan Ordu caddesinin Dörtyol kavşağı bölümünde bulunan ışıklarda tıkanan logarın açılmasını sağlamaya çalışan belediye çalışanları uzun uğraşlar verdiler. Logarın açılma çalışmaları sürerken trafikte bir süreliğine sıkıştı. Meteorolojiden edinilen bilgiye göre, yağmur aralıklarla perşembe gününe kadar devam edecek.

Yasin Köz - Kenthaber / Erzincan
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2005 Perşembe 09:55:44
Güncelleme :20 Ekim 2005 Perşembe 17:13:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?