4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Gün içinde 2. kaza

Erzincan'da bu sabah meydana gelen otobüs kazasının ardından, saat 12.30 sıralarında Erzincan-Sivas Karayolu'nun 21. kilometresinde meydana gelen ikinci kazada, 2 kişi öldü 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Erzincan-Sivas Karayolu'nun 21. kilometresindeki Tüneller mevkiinde meydana gelen kazada, Fettah Hasçelik'in kullandığı 06 AP 3631 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı.

Kazada, araç sürücüsü Fettah Hasçelik ile yolcular; Kemal Güney, Sait Çiftçi, Cesim Hasçelik ve Halis Güney yaralandı. Ambulanslarla Erzincan Devlet ve 13 Şubat hastanelerine kaldırılan yaralılardan durumları ağır olan Kemal Güney (30) ve Sait Çiftçi (27), 13 Şubat Hastanesi'nde yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybettiler. Diğer 3 yaralının tedavileri sürüyor.

Kaza yapan otomobilde bulunanların, Ankara'daki bir inşaat firmasında işçi olarak çalıştıkları ve bayram tatillerini geçirmek üzere Van'ın Çaldıran ilçesine gittikleri öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2005 Salı 21:50:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?