4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Her makas Pakistan'a yardım

Erzincan'da bir bayan kuaförü, bir haftalık saç kesme gelirini, Pakistan'daki depremzedelere gönderecek. Fevzipaşa Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Ankara Bayan Kuaför Salonu'nun sahibi olan 38 yaşındaki Naim Gökhan, bir hafta süreyle işyerinde yapacağı saç kesimlerinin ücretini Pakistan'daki depremzedelere göndereceğini söyledi.

Erzincan halkının deprem acısını çok iyi bildiğini bu nedenle kendisinin işyerinde böyle bir kampanya başlattığını belirten evli ve 3 çocuk babası Naim Gökhan, kampanyayla ilgili resmi izinleri aldığını vurgulayarak, "Kampanya süresince 1.5- 2 milyar toplamayı başarabilirsem hedefime ulaşmış olacağım" dedi.

Halkın katılımının fazla olması için saç kesme ücretlerini de kampanya süresince düşük tutacağını kaydeden 26 yıllık kuaför Naim Gökhan, öğrencilerden 5 milyon, diğer müşterilerden de 7 milyon lira saç kesme ücreti aldıklarını açıkladı. Saçlarını kestirmek için kuaförü gelen bayanlar ise işyeri sahibinin duyarlılığından dolayı memnuniyetlerini ifade ederken, kampanyaya katıldıkları için mutlu olduklarını söylediler.

.
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2005 Salı 13:35:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?