4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

İftar yemekleri Pakistan’a

Deprem felaketi nedeniyle elli bin civarında insan yaşamını kaybederek şehit olduğu, milyonlarca insanın evsiz kaldığı dost ve kardeş ülke Pakistan’da yaşanan acılar milletimizi harekete geçirdi.

Pakistan’a yapılan yardımlar çığ gibi büyüyor. Bu kapsamda Kamu-sen’e bağlı Türk Tarım Orman sendikası tarafından düzenlenecek olan iftar yemeğinin maddi tutarı Pakistan’a gönderiliyor.

Kamu-Sen ve Türk Tarım Orman-Sen Erzincan İl Temsilcisi İrfan Kavlak, “Türk Milletinin içine düştüğü en zor şartlarda elini uzatarak hep yanında olan Pakistanlı kardeşlerimizin acısını paylaşmak ve onlara yardımcı olmak dini ve milli görevimizdir.Bu anlayışla TÜRK TARIM ORMAN-SEN Erzincan Şubesi olarak her yıl düzenlediğimiz geleneksel iftar yemeğinin bu yılki maddi tutarını dost ülke Pakistan’a bağışlamaya yönetim kurulu olarak karar vermiş bulunmaktayız.Maddi tutarı yardım kampanyası hesabı olan bankaya yatırılacaktır. Ve bu konuda bizleri destekleyen üyelerimize teşekkürü bir borç biliriz. Müslümanlar arasında yardımlaşma ve dayanışma duygularının yoğun yaşandığı mübarek Ramazan ayı felaket gören kardeşlerimize yardım görevimizi yerine getirmek için bir fırsattır. Dost ülke Pakistan’a yardım konusunda; üyelerimizin ve Erzincanlıların gereken duyarlılığı göstereceğine inanıyor” şeklinde konuştu.

Yasin Çelik - Kenthaber / Erzincan
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2005 Çarşamba 09:40:03
Güncelleme :26 Ekim 2005 Çarşamba 12:37:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?