4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

İl daimi encümeni toplandı

Erzincan il daimi encümen toplantısı Vali Refik Arslan Öztürk başkanlığında toplandı. İl daimi encümene seçilen yeni üyeler ile ilk toplantısını gerçekleştiren Vali Öztürk toplantı öncesi yeni encümen üyelerini tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

İliç Atma Köyü Muhtarı Muhlis Tavlı köyünde yapılan menfez çalışmalarına teşekkür etmek için encümen üyelerine tatlı ikram etti. Toplantı öncesi İl Genel Meclisi Başkanı Rıdvan Aydemir ile bazı genel meclis üyelerinin katılımıyla Atma Köyü muhtarının ikram ettiği tatlı yenilerek bir süre sohbet edildi.

İl Genel Meclis Başkanı Rıdvan Aydemir ile il genel meclis üyeleri encümene bazı çalışmalar hakkında bilgi verdikten sonra toplantıdan ayrıldılar. Encümen toplantısı gündem maddelerinin görüşülmesi ve karara bağlanması ile sona erdi.

Encümen toplantısında görüşülen 17 gündem maddesi ise şöyle:

"Kum ve çakıl ocaklarının ihaleye verilmesi, İnönü mahallesinde bulunan zemin+2 katlı binanın satışının yapılması, ilçe özel idare iş hanlarında bulunan büro mesken ve dükkanların satışı için ihale gün tespiti yapılması, İstasyon mahallesinde bulunan 5 parçadan oluşan 4,686,74 metrekare yüzölçümlü taşınmazın kiraya verilmesi için ihale gün tespiti yapılması, beybağı mahallesinde bulunan 3129,39 metrekare yüzölçümlü taşınmazın satışı için ihale gün belirlenmesi, Kemaliye ilçesine bağlı köylerde yapımına devam edilen işlerin tamamlanabilmesi için birliğe yardım yapılması, Kemaliye şantiyesinde çalışan greydere iki takım paletli zincir alınabilmesi için birliğe yardım yapılması, Kemaliye ilçesi ilköğretim lojmanlarının çatı saçları ve dış cephe boyalarının yapılabilmesi için ödenek aktarılması, İl özel idare servislerinde kullanılmak üzere çelik dolap alınması, Erzincan merkez Türkmenoğlu köyünde 700 metre ve merkez Binkoç köyünde 440 metre PVC borunun ambar mevcutlarından verilmesi, Erzincan Merkez öğretmenevi ikmal onarım işinin %9,98 imalat artış bedelinin ödenmesi (36.726,40 YTL), Erzincan merkez ve ilçelerdeki ilköğretim taşımalarının yaptırılması, İl Özel idare köy hizmetleri birimi personeline verilen yemek ücretinin dağıtımının yapılması, Ekim ayı mizan cetvelinin onanması, Milli eğitim Müdürlüğü donanım malzemesinin yaptırılması, Otlukbeli ilçesi Devlet hastanesinin konpanzasyon ve jeneratör alınması ile tapu tahsisli yerlerin satışının yapılması."

Yasin Köz / Kenthaber / Erzincan
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2005 Perşembe 09:13:16
Güncelleme :24 Kasım 2005 Perşembe 14:06:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?