4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

İnsan hakları kurulu toplandı

Erzincan Valiliği İnsan Hakları kurulu toplantısı Vali Vekili Halil İbrahim Ertekin başkanlığında yapıldı. Valilik kütüphane salonunda yapılan toplantıya tüm kurul üyeleri katıldı.

Erzincan Valiliği İnsan Hakları kurulu Toplantısına başkanlık yapan Vali Yardımcısı Faruk Işık’ın Ankaraya tayini çıkmasının ardından dün yapılan toplantıya katılan Vali Vekili Halil İbrahim Ertekin, toplantı öncesi kurul üyeleri ile tanıştı.

Yapılan tanışmanın ardından Vali Vekili Halil İbrahim Ertekin yaptığı konuşmasında kurul üyelerinin birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdüreceğini ve yapılan işlerin asla şahsileştirilmemesi gerektiğini söyledi.

Ertekin, “Erzincan olarak, vilayet olarak, sivil toplum örgütleri olarak, parti temsilcileri olarak yani herkesin birlik ve beraberlik içerisinde ortak amaçlar doğrultusunda, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yıllar önce bize hedef gösterdiği çağdaş medeniyetler seviyesine gelebilmek için çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürmemiz gerekmektedir. Burada önemli bir konuyu görüşmek için bir araya gelmiş bulunmaktayız, burada yaptığımız işi görev bilmeli ve hiçbir zaman şahsileştirmemeliyiz” diye konuştu.

Vali Ertekin’in konuşmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

Yasin Köz / Kenthaber / Erzincan
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2005 Perşembe 09:53:58
Güncelleme :17 Kasım 2005 Perşembe 14:13:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?