4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

KESK'in 10. yılı kutlandı

Kamu Emekçilerim Sendikası Konfederasyonu (KESK)’in kuruluşunun 10. yıl dönümü münasebetiyle Erzincan’da bir kutlama programı organize edildi.

Eğitim Sen Genel Başkanı Alaaddin Dinçer’in de hazır bulunduğu etkinliğe ilgi oldukça fazlaydı. Erzincan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Kültür Merkezi Konferans salonunda düzenlenen KESK’in kuruluşunun 10. yıl etkinliğine Demokratik Sol Parti İl ve İlçe Yönetiminin yanı sıra Ulalar Belediye Başkanı Ercan Koçer de iştirak etti.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Eğitim-Sen Erzincan Şube Başkanı Ergun Yılmaz KESK’in tarihinden bahsederek, bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Eğitimsen Genel Başkanı Alaaddin Dinçer, son dönemlerde ülkede yaşanan bazı olaylara değinerek, Erzincan’da yapılan etkinliğe katıldığı için duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 10 Aralık insan hakları gününde böyle bir programın düzenlenmesinin ayrı bir anlam taşıdığını ifade eden Dinçer, “Ülkenin her yanında, dünyanın her yanında insan hakları ihlal ediliyor. Ve sadece bir gün insan hakları günü diye kutlanabiliyor veya kutlanmaya çalışılıyor. Böyle bir günde burada olmak sizlerle bir arada olmak, beraber olmak bu günü benim açımdan daha anlamlı kılıyor” dedi. KESK’in kuruluşunun 10. yıl etkinlikleri şiir dinletisi, tiyatro ve müzik dinletisinin sunulması ile sona erdi.

Yasin Köz / Kenthaber / Erzincan
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2005 Salı 09:12:12
Güncelleme :13 Aralık 2005 Salı 13:46:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?