4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Koçer 2005'i değerlendirdi

Ulalar Belediye Başkanı Ercan Koçer, Ulalar beldesi içerisinde 2005 yılı içerisinde yapılan çalışmaların bir değerlendirmesini yaptı.

2005 yılında kısıtlı imkanlar ile bir çok çalışmaya imza attıklarını belirten Başkan Koçer, Özellikle eğitim alanında başarılı çalışmalar yapıldığını söyledi. Beldede 200 adet toplu konut projesini hayata geçirebilmek için kamulaştırma çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü dile getiren Ulalar Belediye Başkanı Ercan Koçer, “2005 yılı içerisinde imkanlarımızın çok dar olmasına rağmen belediye olarak tüm personelimizle el ele vererek, bir çok çalışmayı yaptık. 2005 yılı içerisinde Kavakyolu beldesi ile aramızdan geçen e-80 yoluna bir alt geçit uygulaması başlatarak bu çalışmayı sonuçlandırıp alt geçit’i hizmete soktuk. Beldemiz içerisinde imara uygun 5 sokakta yol genişletme çalışması yaptık.

Her yıl olduğu gibi bu yılda eğitim alanında bir çok çalışma yaptık, ihtiyaçlı öğrencilere yönelik yardımlarımı sürdüğü gibi ayrıca 3 okulumuza öncelikli ihtiyaçlar arasında bulunan fotokopi makineleri alarak teslim etti. Öğrencilerimiz için ücretsiz servisler hizmete geçirdik. 2004 yılında başlatılan mezarlıkların çevre düzenlemeleri bu yılda devam etti ve beldemiz içerisinde bulunan bir çok mezarlık daha güzel bir görünüme kavuşturuldu. Önümüzdeki yıllar içerisinde beldemizde kanalizasyon çalışmalarına başlayacağımız için bu işte kullanılmak üzere bir adet iş makinesi alarak makine parkımıza dahil ettik.

Yine aldığımız bir cenaze nakil aracını da yakım bir süre içerisinde araç parkımıza dahil edeceğiz. Beldemizin önemli sorunları içerisinde kanalizasyon ve içme suyu gelmektedir. Bu noktada Kanalizasyon projemizi ve içme suyu projemizi hazırlattık. 2006 yılında hazırlanan projeleri hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Beldemizin 5 mahallesinde çocuk parlarında bakım ve onarım çalışmaları yaptık. Ayrıca Toplu Konut idaresi aracılığı ile başlatmış olduğumuz konut projemiz mevcut. Bazı sorunların halledilmesinin ardından 2006 yılında 200 adet konut inşaatına başlamayı düşünüyoruz” açıklamasında bulundu.

Yasin Köz / Kenthaber / Erzincan
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2005 Perşembe 09:08:06
Güncelleme :1 Aralık 2005 Perşembe 14:17:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?