4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Nahçıvanlı misafirlere törenli uğurlama

Erzincan Özel Şelale Eğitim A.Ş.'nin davetlisi olarak Erzincan'a gelen ve Nahcivan'da faaliyet gösteren Nahçıvan Özel Türk Lisesi öğretmenleri, Otlukbeli ilköğretim okuluna bir ziyarette bulunarak, burada eğitim gören öğrenciler ile biraraya geldi.

Özel Otlukbeli İlköğretim Okulu Müdürü Süleyman Diker tarafından Nahçıvan’dan Erzincan’a gelerek kendilerini de ziyaret eden öğrencilere ve öğretmenlere yönelik bir veda konuşması yaptı. Diker yaptığı konuşmasında, ziyaretten oldukça mutlu olduklarını söyledi.

Şelale Özel Eğitim A.Ş’nin Genel Müdürü Akın Işık ise yaptığı konuşmasında Erzincan'da çok iyi bir şekilde ağırlandıklarını söyleyerek duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Daha sonra misafir öğretmenler hep beraber Azerbaycan milli marşını söylediler.

Türkiye’den giden bir öğretmen de, “Azerbaycan’da adettir Azerbaycan milli marşından sonra biz İstiklal marşımızı da söyleriz" dedikten sonra tüm konuklar hep beraber milli marşımızı söyledi.

En son olarak minik öğrenciler misafirlere çiçek takdim ederken çok duygulu anlar yaşandı. Öğrenciler misafirleri okul ana kapısına kadar tezahüratlarla uğurladı

Yasin Köz - Kenthaber / Erzincan
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2005 Cumartesi 09:31:57
Güncelleme :20 Kasım 2005 Pazar 00:42:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?