8
Mayıs
2024
Çarşamba
KEMAH - ERZİNCAN
Belediye Sayfaları

Kemah EMITT Fuarı'nda

SANCAK ŞEHİR KEMAH EMITT FUARI’NDA

Ceviz diyarı Kemah, tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini EMITT Fuarı’nda anlatacak.

Kümbetleri, kadim kalesi, yaylaları ve Fırat nehri ile adeta saklı bir cennet olan Kemah, turizmde öne çıkan tarihi ve tabii güzelliklerini dünyaya sunuyor.

Kemah, doğa turizmi için bir cazibe merkezi olabileceğinin işaretlerini veriyor. Tüm Kemahlıları fuara davet eden Kemah Kaymakamı Gökmen Çiçek ve Kemah Belediye Başkanı Hüsamettin Şanal; “ EMİTT fuarını hem Sancak Şehrimize ziyaretçi çekmek hem de turizm alanında yatırımcı ve işletmecilerin ilgisini Kemah’a odaklamak için önemli bir fırsat olarak görüyoruz.” dediler.

Kış, kültür, inanç, doğa, spor ve mağara turizmi gibi pek çok alandaki iddiasını EMITT Fuarı aracılığıyla ortaya koyan Kemah, el sanatlarını, bakır ve süs eşyalarını, ceviz, bal, tuz ve tulum peyniri gibi yöreye özgü tatları da EMITT ziyaretçilerinin beğenisine sunacak. Kemah Kaymakamı Gökmen Çiçek, Kemah Belediye Başkanı Hüsamettin Şanal, Kemahlılar Derneği Başkanı Şerafettin Ulutürk ile katılımcı kurum yetkililerinden oluşan Kemah ekibi, kendilerine ayrılan alanda tanıtım stantları ile konuklarını ağırlayacak.

SANCAK ŞEHİR KEMAH EMITT FUARI’NDA
İHA
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2011 Cuma 17:40:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?