19
Mayıs
2024
Pazar
KEMAH - ERZİNCAN
Belediye Sayfaları

Köy konağı bitmek üzere...

BOZOĞLAK KÖY KONAĞINA KAVUŞUYOR

Kemah Bozoğlak Köyü Muhtarlığı ve Bozoğlak Köyü Kalkındırma ve Kültür Derneği tarafından devlet millet işbirliği çerçevesinde Bozoğlak Köyü’ne kazandırılan köy konağı inşaatı bitme aşamasına geldi.

Yaklaşık olarak 170 metrekare üzerinde bulunan tek katlı binada 80 metrekarelik ana salon, muhtarlık odası, misafirhane, mutfak, banyo bulunuyor. Köyde yapılan toplantı, taziye, düğün, misafir ağırlama, muhtarlık idari yönetimi vb çok amaçlı hizmeti görmesi bakımından köy konağı köyün değerleri arasında önemli bir yer edinecek.

İnşaatı bitme aşamasına gelen köy konağı ile ilgili olarak bilgi veren köy muhtarı Cemil Çakmaktaş, “Bozoğlak köyüne yakışır bir konağa yıllar sonra kavuşuyoruz. Köylülerimizden aldığımız cesaret ile devlet millet işbirliğine imza atıldı ve standartların da dışına çıkılarak köyümüze yakışır bir konağın kazandırılmasına çalıştık. Kemah Kaymakamı Gökmen Çiçek başta olmak üzere konağın yapılmasında gösterdikleri gayret ve desteklerden dolayı İl Genel Meclis Üyesi Mahmut Cantekin’e, Erzincan İl Telekom Müdürü Timur Sevim’e, Özel İdare Müdürü Uğur Sevim’e, Kaymakamlık Özel Kaleminden Yavuz Bayat’a ve kıymetli daire amirlerine, Bozoğlak Köyümüze Konağın kazandırılmasında maddi manevi desteklerini esirgemeyen Hüseyin Çakmaktaş’a, İhsan Payalan’a, Erol Sevim’e ve değerli köylülerimize geçmişten günümüze emeği geçen herkese derneğimiz adına şükranlarımızı sunarız.” dedi

BOZOĞLAK KÖY KONAĞINA KAVUŞUYOR
BOZOĞLAK KÖY KONAĞINA KAVUŞUYOR
İHA
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2010 Pazartesi 10:05:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?