20
Mayıs
2024
Pazertesi
KEMALİYE - ERZİNCAN
Belediye Sayfaları

Etüt Eğitim Merkezi törenle açıldı

Erzincan Eğitim Gönüllüleri Derneği'nin yatırımlarından biri olarak Kemaliye'ye kazandırılan Etüt Eğitim Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kemaliye ilçesinin ihtiyacına cevap verecek Etüt Eğitim Merkezi'nin açılışına İlçe Kaymakamı Yasin Özcan, Müftü Basri Bektaş, Erzincan FEM Dershanesi Genel Müdürü Cavit Sivaslıgil ve okul müdürleri ile çok sayıda davetli katıldı. İlçe Müftüsü Basri Bektaş'ın dua etmesinin ardından Kaymakamı Yasin Özcan, açılış kurdelesini kesti.

Törende konuşan Kaymakam Özcan, "Erzincan Eğitim Gönüllüleri Derneği önderliğinde yaptırılan Etüt Eğitim Merkezi, ilçemizde bir ilk teşebbüstür. Bu tür eğitim yatırımlarını destekliyoruz. İlçemizin eğitim öğretimine katkı sağlayacaktır. Emeği geçenlere teşekkür ederiz."dedi.

Etüt merkezinin eğitim ve öğretim yıl süresince öğrencilere ödev ve derslerini yapabilecekleri, ders stresinden arındırabilecek oyun ve uğraşlarla hizmet vereceği bildirildi. Satranç, tenis, bilgisayar ve daha birçok uğraşla öğretmenler nezaretinde çalışılacak eğitim kurumunda her şeyin düşünüldüğünü belirten Erzincan FEM Dershanesi Genel Müdürü Cavit Sivaslıgil, "Erzincan FEM Dershanesi olarak doküman ve her türlü destek vermeyi hedefliyoruz. Etüt merkezinin üniversite kurslarının açılmasına zemin oluşturacağına inanıyoruz"diye konuştu.

Daha sonra ise davetliler, etüt merkezini gezerek çocuklarının yaşıtlarıyla bir arada ödev yapmanın yanında boş zamanlarını satranç ve tenis gibi sportif ve sosyal etkinliklerle geçirecek olmalarından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

zaman
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2008 Perşembe 12:15:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?