5
Mayıs
2024
Pazar
KEMALİYE - ERZİNCAN
Belediye Sayfaları

Kemaliye Festivali 15 Mayıs'ta

KEMALİYE FESTİVALİ BAŞLIYOR

Bu yıl 7. cisi düzenlenecek olan Kemaliye Doğa Sporları Şenliği Doğu Anadolu’nun saklı cenneti Kemaliye ilçesinde yapılacak. Kemaliye Kaymakamlığı, Kemaliye Belediyesi ve KEMAV Vakfı iş birliği ile düzenlenen şenlikler 15 Mayıs Cumartesi günü başlayacak.

15- 19 Mayıs 2010 tarihleri arasında düzenlenecek olan Kemaliye Doğa Sporları Şenliği ana teması doğa sevgisi, spor ve kardeşlik olarak kabul ediliyor. Çok sayıda bürokratlar, iş adamları ve çok sayıda vatandaşın katılacağı şenliklerde, ödüllü foto safari yarışması, kaya tırmanışı, akarsu ve göl sporları, dağ bisikleti, trekking, yamaç paraşütü, paramotor, at safari, ağaç dikimi, karanlık kanyonu gezisi ve cirit gibi birçok etkinlik bulunuyor.

Şenliklerde ayrıca, dünyanın en görkemli kanyonlarından biri olan Kemaliye Karanlık Kanyonu’nda geçtiğimiz yıl Türkiye’de bir ilki gerçekleşen ve adrenalin tutkunlarının nefesini kesen “Base Jump” etkinliği geniş bir katılımla yapılacak.

Yer yer 500 metrelik duvarlarla çevrili karanlık kanyonun yamaçlarına gerilecek olan 400 metrelik özel hattan, aynı anda 2’li ve 3’lü olmak üzere usta “Base Jump”çular Karasu Nehri’nde karanlık kanyonun derinliğine atlayış yapacaklar.

Yapılan açıklamada tüm Erzincan halkı şenliklere davet edildi.

KEMALİYE FESTİVALİ BAŞLIYOR
KEMALİYE FESTİVALİ BAŞLIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2010 Perşembe 13:38:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?