18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Halk konserine yağmur engeli

Erzincan'ın Üzümlü İlçesi'nde bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kültür Turizm ve Üzüm Festivali renkli görüntüler ile başlamasına rağmen akşam saatlerinde bastıran yağmur, halk konserini yarıda bıraktı.

Festivalin ilk gününde Erzincan ve çevre beldelerden konsere katılmak için Üzümlü'ye akın eden vatandaşlar, kurulan standlarda meşhur cimin üzümünü tatmanın fırsatını ararken, ilerleyen saatlerde şarkıcı Tuğba Ekinci sahne alarak dinleyenleri coşturdu. Sanatçı Tuğba Ekinci, sahnede bir süre elinde şemsiye ile eserlerini seslendirdi. Yetkililer, sağanak yağmur sırasında çadırda korunurken, rüzgarın etkisi ile yırtılmaya başlayan çadırın üzerindeki suların dökülmesi sonucu ilk etapta ses ve ışık sisteminde 50 bin YTL'lik hasar oluştu. Konser de yarıda kaldı. Sular daha sonra yetkililerin üzerine akmaya başladı.

Üzümlü Belediye Başkanı Ensari Sürücü, Kaymakam Kamil Sağlam ve birçok belde belediye başkanın bulunduğu bölümdeki suların boşalması üzerine davetliler, konser alanını terk etti. Kıvırcık Ali, Gönül, Dilek isimli sanatçıların da sahne alacağı konser, yağmur nedeniyle erken sona erdi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2005 Pazar 23:47:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?