9
Mayıs
2024
Perşembe
KÜLTÜR/SANAT

Konsere yoğun ilgi

Palandöken Belediyesi'nce organize edilen halk konserine halkın yoğun ilgi göstermesi izdihama neden oldu.

Erzurum'un düşman işgalinden kurtuluşunun 88. yıldönümü etkinlikleri kapsamında dün akşam Dadaş Sinema Salonu'nda düzenlenen konsere vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.
Yavuz Değirmencioğlu, Aysun Gültekin, Amir ve Fatih Kısaparmak'ın sahne aldığı konser öncesinde salonun giriş kapısında oluşan yoğunluk, görevlilere zor anlar yaşattı. Vatandaşların ezilme tehlikesi geçirdiği konser öncesinde polis sert uyarılarla izdihamı önlemeye çalıştı.

Halka açık ve ücretsiz olan konserde sahne alan TRT sanatçıları Yavuz Değirmencioğlu ve Aysun Gültekin söyledikleri türkülerle Erzurumlular'ı coşturdu. Genç sanatçı Amir ise hemşehrilerinden büyük ilgi gördü.

Konserde son olarak sahne alan ünlü türkücü Fatih Kısaparmak ise söylediği türkülerle vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı.

Palandöken Belediyesi'nin organize ettiği program gece yarısına kadar devam ederken, farklı bölgelerden gelen halk oyunları ekipleri de gösteriler yaptı.

Konseri Erzurum Valisi Celalatten Güvenç, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, alt kademe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş izledi.

Palandöken Belediye Başkanı Cenap Köksal Birdal, belediye olarak organize ettikleri geceye katılan tüm sanatçılara ve ilgi gösteren vatandaşlara teşekkür etti.

.
Yayın Tarihi : 13 Mart 2006 Pazartesi 13:01:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?