5
Mayıs
2024
Pazar
HAKKARİ

"Artist Mektebi"ne tam not

HAKKARİ'DE DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

Hakkari Endüstri Meslek Lisesi koordinatörlüğünde birinci eğitim bölgesi öğretmenleri "27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü" etkinlikleri kapsamında bir birinden güzel oyunlar sergilediler.

Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe Vali Yardımcısı Sinan Davutoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Bulut, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Nurettin Özdemir, bazı okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. Birinci eğitim bölgesinde yer alan değişik okullardan 17 öğretmen, 3 ay boyunca hazırladıkları Müjdat Gezen'in yazmış olduğu "Artist Mektebi" adlı tiyatro oyununu 2 perde halinde büyük bir ustalıkla sergilediler.

Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Ali Korkmaz, birinci eğitim bölgesinde yer alan okullarının koordinatörlüğünde 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü münasebetiyle böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirterek, bu yıl geleneksel hale getirdikleri etkinliğin 4'ncüsünü düzenlediklerini belirtti. Oyunun büyük ilgi gördüğünü belirten Korkmaz, bu tür sosyal ve kültürel faaliyetleri sürdüreceklerini ifade etti.

Oyun sonunda ise vali yardımcısı ve beraberindekiler sahnede öğretmenleri tek tek kutlayarak başarıların devamını dilediler. Oyunu büyük beğeni izleyen öğretmenler ise meslektaşlarını oyun sonunda ayakta alkışladılar.

HAKKARİ'DE DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ ETKİNLİKLERİ
HAKKARİ'DE DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ ETKİNLİKLERİ
İHA
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2010 Cumartesi 15:12:01
Güncelleme :3 Nisan 2010 Cumartesi 16:22:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?