2
Mayıs
2024
Perşembe
HAKKARİ

"Kim çanta ister" yarışması

Hakkari'de bir dersane şubesi yeni açıtığı bölümünü tanıtmak amacıyla sokakta 'Kim Çanta İster' adı altında yarışma düzenledi. Yarışmada, sorulan 15 soruya doğru cevabı veren öğrencilere ödül olarak okul çantası verildi.

Cumhuriyet Caddesi üzerinde düzenlenen yarışmaya yaklaşık 15 öğrenci katıldı. Çevreden gelen sesleri engellemek için kulaklık takılan öğrenciler, slayt yardımıyla perdeye yansıtılan soruları cevaplandırmaya çalıştı. Toplam 15 soru sorulan öğrencilerden Sevda Kahraman tümünü doğru cevaplandırarak birinci oldu. Sokakta yapılan yarışmayı izlemek için toplanan vatandaşlar, kendi aralarında doğru cevabı bulmak için çaba sarf ettiler. Bazı vatandaşlar ise 'Kim 500 milyar ister' yarışmasının sokakta yapıldığı duyumları üzerine geldiklerini belittiler.

Yarışmada birinci olan Sevda Kahraman'a çantasını veren dersane müdürü Kerim Kara, dersanenin bünyesinde Seviye Belirleme Sınavı (SBS) birimi açtıklarını belirtti. Kara, "SBS birimi şubesi olarak sokakta 'Kim 500 milyar ister' formatıyla öğrencilere yönelik bir yarışma düzenledik. Yarışmanın sonunda iki öğrencimize çanta hediye ettik. Yaptığımız bu yarışma tanıtım amaçlıydı" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2009 Cumartesi 21:54:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?