2
Mayıs
2024
Perşembe
HAKKARİ

"Siyaset yapmamız engelleniyor"

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanı Osman Kızılban siyaset yapmalarının engellendiğini belirtirken, parti binası dışındaki afişler sadece polis merkezi önündeki cadde ile valilik kavşağına asılabildi.

Ak Parti Hakkari İl Teşkilatı, nihayet afiş asacak yeri buldu. Sadece İl Özel İdaresi Müdürlüğü binasında afişleri bulunan AK Parti, gecikmeli de olsa akşam saatlerinde İstiklal Caddesi üzerinde bulunan Atatürk Polis Merkezi önündeki cadde ile Ordu Caddesi'ndeki valilik kavşağına afiş astı. Afişlerde, başkan adayı Şükrü Çallı'nın fotoğrafları ve seçilmesi halinde ilde yapacağı hizmetlerle ilgili vaatler yer aldı.

Konuyla ilgili İHA muhabirine açıklamada bulunan AK Parti İl Başkanı Osman Kızılban ise sopalı siyaset yapanların kendilerine engel olduğunu belirtti. Kızılban, "Siyaset yapmamızı engelliyorlar. Mahallere giden araçlarımızın camlarını kırıyorlar. Partili arkadaşlarımızı tehdit ediyorlar. Bizler de Hakkari'de gerginliğin ve çatışmanın sebebi olmamak adına bu şekilde çalışmamızı gevşek tutuyoruz. Afişleri, sopaların geçerli olmadığı yerlere astık" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 14:11:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?