2
Mayıs
2024
Perşembe
HAKKARİ

1.Bahar Şenlikleri yapıldı

Hakkari Üniversitesi tarafından düzenlenen 1. Bahar Şenlikleri'ne katılan öğrenciler, canlı müzik ve davul zurna eşliğinde halaylar çekip eğlendiler


Merzan Mahallesi'nde bulunan üniversite bahçesinde gerçekleştirilen ve üniversite öğretim üye ve görevlileri ile öğrencilerin katıldığı şenlik büyük ilgi gördü. Çalınan canlı müzik ve davul zurna eşliğinde öğretim üyeleri ve öğrenciler kol kola girerek doyasıya eğlendiler.

Davetlilere, etkinliklerin yapıldığı alanda yoğrulan çiğ köfte ikram edilirken, bazı öğrenciler ise elektronik ve değişik süs eşyaları sergileyerek satışa sundular. Sahneye çıkan bir öğrenci ise Rap sanatçıların söylediği bir birinden güzel şarkılar seslendirerek davetlileri coşturdu.


Etkinliklerde bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. İbrahim Belenli, Hakkari Üniversitesi'ni yaşatmak ve büyütmek için çaba içinde olduklarını belirtti. Prof. Dr. Belenli, üniversiteye ne kadar öğrenci gelirse il ekonomisinin daha da büyüyeceğini anlatarak yaşanan gelişmenin umut verici olduğunu söyledi.
 

İha
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2009 Çarşamba 13:02:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?