3
Mayıs
2024
Cuma
HAKKARİ

10 yıldır yol gözlüyor

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Eski Kışla Mahallesi’nde ikamet eden ve 10 yıldır en büyük oğlu Şükrü Ekici’nin kayıp olduğunu söyleyen 8 çocuk babası Sadullah Ekici, oğlunu gören ve yerini bilenlerin kendisine ulaşmasını istiyor.

"10 YIL ÖNCE EŞİ İLE BİRLİKTE EVDEN AYRILDI"

Çaresiz baba Sadullah Ekici, “Oğlum’a 10 yıl önce Mersin’de sevdiği kızı isteterek düğününü yaptık. Düğünün ardından 1 ay yanımızda kaldılar. Bir gün Şemdinli’ye yakacak odun getirmek için gittim, dönüşte çocuklarım bana oğlumun eşi ile birlikte evden ayrıldığını söylediler. O gün bugündür oğlum ve eşinden haber alamıyorum. Birden kayıplara karıştılar. Onları aramak için 2 kez Mersin’e gittim. Gelinimin ailesinin oturduğu adresi bilmediğim için gelinimin ailesine de ulaşamadım. Onlar belki biliyorlardır diye düşündüm. Onun dışında 8 yıldır çevre il ve ilçelerde de sorup soruşturuyorum ama herhangi bir sonuç alamadım.”dedi.

"NEREDE OLDUĞUNU BİLEYİM YETER"

Kayıplara karışan oğluyla arasında herhangi bir sorun olmadığını da sözlerine ekleyen Ekici, oğlunu çok merak ettiğini ve başına bir olay gelmesinden korktuğunu anlatırken gözyaşlarını tutamadı. Baba Sadullah Ekici, “Oğlumun ölü ya da diri nerede olduğunu bileyim yeter” diyerek, oğlu Şükrü Ekici’yi görenlerin ya da yerini bilenlerin kendisine ulaşmasını istedi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2012 Salı 18:00:06
Güncelleme :7 Haziran 2012 Perşembe 18:17:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?