2
Mayıs
2024
Perşembe
HAKKARİ

15 yıl sonra piknikte buluştular

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde 15 yıl önce aynı liseden mezun olan 36 arkadaş düzenlenen piknikte bir araya gelerek eski günleri yad ettiler.


Şemdinli Lisesi Fen Bilimleri bölümünden 1993-94 eğitim ve öğretim yılında mezun olan ve aralarında İhlas Haber Ajansı (İHA) Muhabiri Avdi Tekin'in de bulunduğu arkadaşlar, her yıl yaptıkları geleneksel etkinliklerde bir araya geliyorlar.

Düzenledikleri piknikte eski günleri yad ettiklerini anlatan Muharrem Alkan, 15 yıldır mezun olmalarına rağmen birbirlerinden ayrılmadıklarını söyledi. Bundan sonraki dönemlerde de beraber olacaklarını ve bu tür etkinliklerde yeniden bir araya geleceklerini söyleyen Alkan, böylece arkadaşlıklarını pekiştirdiklerini söyledi.

Tanju Aydemir ise, okulda olduğu gibi okul sonrasında da beraberliklerinin devam ettiğini söyleyerek "Her yıl bu tip etkinlikleri düzenlememizin asıl amacı okulda ki günleri yeniden yaşamakla beraber, dostluk bağımızı daha da pekiştirmektir" dedi.
Piknik esnasında okul günlerinden söz ederek duygusal anlar yaşayan arkadaşlar halaylar çekip, oyunlar oynayarak eğlendiler.

İha
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2009 Cuma 09:39:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?